Zo word je een echte grillmaster!

Gepubliceerd op 9 augustus 2021 om 20:47

Hoe word je de perfecte grillmaster?

 

Word jij ook altijd jaloers op je vrienden omdat zij wel het perfect gebakken stukje vlees serveren? Of wil jij gewoon jouw BBQ skills verfijnen? Dan heb ik een paar handige tips om een echte BBQ-koning te worden. 

 

Tip 1. Met deze tool wordt jouw BBQ gegarandeerd een succes!

 

The Meatstick is de eerste slimme, draadloze vleesthermometer dat zo eenvoudig werkt dat zelfs jij het kunt. Je bedient hem heel makkelijk via een app op je telefoon. 

Er zijn bijna geen kookmethodes of soorten vlees waarvoor je deze The MeatStick Vleesthermometer X Set niet kunt gebruiken. De vleesthermometer kan je gebruiken in de grill, oven, frituur of aan het spit. 

Door de vleesthermometer via bluetooth te verbinden met je telefoon, kan je de kooktijden en temperaturen van je vlees of zelfs vis eenvoudig bijhouden. 

Plaats de thermometer in je favoriete stuk vlees, stel het aantal graden in via de app op je telefoon, pak voor jezelf en je vrienden een lekker koud biertje, en wachten maar tot je vlees er klaar voor is om aangevallen te worden! Dankzij de vleesthermometers van The MeatStick is het bereiden van een goed stuk vlees nog nooit zo makkelijk geweest. 

 

Tip 2. Een scherp mes en de juiste serveerplank

 

Met het super scherpe satokumes van Style de Vie glijd je zo soepel door het vlees dat zelfs jij de perfecte en mooiste dunne plakjes kunt snijden. De combinatie van het gesneden vlees en de houten snijplank zorgen voor een professionele presentatie. Door de snijplank kun je jouw gasten laten zien waar ieder stukje vlees vandaan komt. Zo laat jij zien dat je een echte masterchef bent!

 

Tip 3. Breng het vlees op smaak met de lekkerste kruiden

 

En tot slot, het perfecte stuk vlees is natuurlijk altijd goed op smaak gebracht met de juiste kruiden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de No Rubbish BBQ Rub flavour Chimichurri of The Hulk, deze zijn beide echt een musthave voor jouw BBQ collectie. Deze kruiden zijn een genot voor ieders smaakpapillen. Een echte smaaksensatie voor jou en je vriendengoep.

 

Succes met grillen, chef!

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.