Hello new baby!

Gepubliceerd op 27 juli 2021 om 13:25

Hello new baby!

 

Hoera, er is een baby in jouw omgeving geboren! Fantastisch natuurlijk, maar wat is nou echt leuk om als kraamcadeau te geven? In deze blog geef ik je een aantal tips en vertel ik je wat leuk is om cadeau te geven aan een kersverse mama of papa.

 

Toen ik bedacht had dat ik cadeaupakketten wilde gaan samenstellen, kreeg ik gelijk 100 ideeën voor kraamcadeaus. Niet zo gek natuurlijk, want als jonge mama weet ik hoe blij je kan worden van een mooi ingepakt cadeau. Inmiddels heb ik al zoveel cadeaus mogen verzorgen voor de babyshowers en pasgeboren baby’s van vriendinnen. Hier een aantal tips om het allerleukste cadeau te geven en de show te stelen tijdens het kraambezoek ;)

 

Tip 1: Met een praktisch cadeau zit je altijd goed

Geef een praktisch cadeau! Eén ding wat zeker is, jonge moeders kunnen nooit genoeg krijgen van fijne verzorgingsproducten. Denk bijvoorbeeld aan hydrofiele doeken en een badcape van Meyco of een fijne bad- en wascrème van Zwitsal. Hier ben ik zelf in ieder geval helemaal fan van!

 

Tip 2: Iets om te spelen voor als de baby iets ouder is.

Als jonge ouders koop je in het begin weinig speelgoed. Zodra het moment daar is dat de kleine meer gaat ontdekken, krijgt hij of zij ook interesse in speelgoed. Hoe handig is het dan als dat je alvast wat leuks in huis hebt om mee te spelen. Ons kleintje van 1,5 jaar speelt op dit moment heel veel met de gekregen kraamcadeaus. Dit vinden wij erg leuk om te zien!

 

Tip 3: Iets leuks voor in de babykamer

Een mooi persoonlijk item voor in de babykamer. Zelf vind ik persoonlijke cadeaus altijd erg leuk. Denk bijvoorbeeld aan een leuk spiegeltje, een mooie dierenprint poster, een leuk rotan kapstokje of een schattige ganzen knuffel.

 

Tip 4: Gepersonaliseerd cadeau

Hoe gaaf is een gepersonaliseerd cadeau?! Laat de naam van de new born op een item zetten en zo maak je het cadeau super persoonlijk. Denk bijvoorbeeld aan een houten autootje van Little Dutch die je leuk op een plankje of vensterbank kunt zetten in de babykamer. Dit maakt de kamer helemaal af!

 

Super leuk dat je mijn tips hebt gelezen, ik hoop dat je hiermee inspiratie hebt gekregen voor een leuk kraamcadeau. Wie weet kan je iemand blij maken met één van mijn cadeaupakketten. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste cadeaupakketten, volg mij op Social Media en ik weet je zeker dat je met een fantastisch cadeau op het kraambezoek zult verschijnen!

 

X Charell

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.